Schilderworkshop acrylic pouring/ acryl gieten met Catherine Gathier

image3 

Datum: De datum van deze workshop volgt in de loop van 2024.
Locatie: Vianen, Langeweg 2a
Tijd: 13.30 tot 16.30

Prijs; € 65,-
Inclusief 3 doekjes, alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en een drankje na afloop.

Een nieuwe en super interessante techniek, acrylic pouring of te wel acryl gieten, giettechnieken met vloeibare acrylverf

 

Nieuw in ons aanbod is deze nieuwe en super interessante techniek in acrylverf, het acrylic pouring of te wel het gieten met vloeibare acrylverf.
Tijdens deze workshop leer je diverse technieken in het gieten met acryl en toevoegingen zoals siliconen of additieven. Methodes zoals de fliptop methode, de swipe of het werken met negatieven passeren de revue. Door middel van deze verrassende techniek ontstaan prachtige vloeiende en kant-achtige of juist kleurrijke krachtige schilderijen.
Het mooie van deze methode is dat iedereen het kan leren en dat er geen specifieke schilderervaring noodzakelijk is! 

We maken een drie-tal doekjes waarbij er verschillende methodes gebruikt worden. U leert  in deze workshop de juiste hoeveelheden van de verschillende media, hoe e.e.a. te gebruiken en welke kleuren je gebruikt voor welke effecten. Mocht u nog tijd over hebben en de technieken ook op grotere doeken willen proberen dan is dit tegen een kleine meer (materialen) prijs ook mogelijk. 

Prijs: € 65.- 
Deze workshop is geheel verzorgd, inclusief drie doekjes, alle materialen, koffie/thee met wat lekkers en een duidelijk en overzichtelijk A 4 tje  waar de behandelde onderwerpen nog eens opstaan.