Schilderworkshop of creatief uitje voor bedrijven met Catherine Gathier

Een origineel uitstapje voor uw bedrijf, maar ook voor uw vriendengroep of familie!

Schilderen is een originele en creatieve manier om de feestvreugde te verhogen of om elkaar beter te leren kennen tijdens een bedrijfsuitje of familiedag. U bent samen, maar toch individueel bezig en kunt elkaar in teamverband inspireren en adviseren. Net zoals bij andere populaire uitstapjes met bijvoorbeeld sporten, muziek maken of koken als thema: er zijn altijd mensen die denken dat ze het niet kunnen, of gewoon geen aansluiting voelen met de gekozen activiteit. Met de workshops van Catherine Gathier bent u echter verzekerd van een professionele begeleiding, die zal zorgen voor een prachtig eindresultaat, ook als u geen enkele ervaring heeft. Iedereen kan schilderen! Een leuke, ontspannende dag beleven staat voorop!

Meer ideeen of inspiratie opdoen? Kijkt u eens op

 

De opzet van de workshops zorgt dat deze geschikt zijn voor ieder uitstapje of project in teamverband. Denk hierbij aan:

  • bedrijfsuitjes
  • teambuilding
  • personeelsfeest
  • jubilea
  • familie-uitjes (zoals een broer- en zussendag)
  • een bijzondere verjaardag
  • vrijgezellenfeest
  • vriendinnendag
  • een aandenken creëren rondom een bedrijf, persoon of gebeurtenis

Praktische informatie

In het ruime en sfeervolle atelier in Vianen, of op locatie bij uw bedrijf zelf, bij u thuis of in op een mooie plek in de open natuur verzorgt Catherine alleen of met collega's een creatieve workshop op maat. De deelnemers krijgen de juiste begeleiding, tips en eenvoudige technieken aangereikt, waarbij gezelligheid voorop staat. Niets is verplicht. Het gaat daarbij niet om het resultaat, maar om de weg er naar toe. 

Al vanaf €25,- per persoon zijn er diverse mogelijkheden. Alle materialen zijn bij de schilderworkshops inbegrepen. Bij deze creatieve workshops die professioneel verzorgd worden, bent u verzekerd van een originele en unieke ervaring, waarover nog lang zal worden gesproken.  Een blijvende herinnering voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Bij de workshops kunnen koffie, thee, drankjes en een uitgebreide lunch worden verzorgd.

Belt of mailt u gerust voor een vrijblijvende offerte of de mogelijkheden.

Creatief bedrijfsuitje Catherine Gathier

Ruime ervaring

Catherine verzorgde jarenlang met veel plezier voor onder andere evenementenbureau Bettonville de creatieve evenementen.
Ook andere feestelijke gelegenheden zoals speciale verjaardagen, broer- en zussendagen of jubilea werden al door haar kleurrijk opgeluisterd. Haar passie voor schilderen en les geven werkt inspirerend en enthousiasmerend voor iedere deelnemer, ongeacht zijn of haar ervaring op het gebied van tekenen of schilderen. 

Speciale thema's voor bedrijfsuitjes, teambuilding en personeelsfeesten

Receptiedoek

Een jubileum of opening van uw bedrijf kan extra cachet krijgen door de gasten het speciale voorbewerkte "receptiedoek" te laten tekenen.
Dit mooie en kleurrijke receptiedoek (een originele variant op een receptieboek) is ook na het feest een sierraad in uw bedrijf. Het is tevens mogelijk om uw unieke bedrijfsvisie gezamenlijk uit te laten beelden. Het uitbeelden van gedachtenkracht en visie verankert het thema binnen uw team zowel letterlijk als figuurlijk. Dit vereist een goede samenwerking en is dus uitermate geschikt voor teambuildingprojecten. U kunt uw ideëen vrijblijvend met Catherine doornemen zodat er ook voor uw bedrijf een plan op maat kan worden gemaakt. Catherine denkt graag met u mee en met haar ruime ervaring, creativiteit en flexibiliteit is niets onmogelijk. 

schilderworkshop bloemen in acryl

Iedereen een eigen schilderdoek

Liever een schilderij dat de deelnemers zelf mee naar huis mogen nemen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Catherine zorgt er met haar collega's voor dat elk schilderij een prachtig aandenken wordt aan een bijzondere dag.
Zoals eerder genoemd is gebrek aan ervaring geen enkel bezwaar. Ook voor de minder creatieve deelnemers of voor mensen die zelfs nog nooit geschilderd hebben zijn er eenvoudige onderwerpen te bedenken met originele resultaten. De begeleiding is altijd op maat, ook als onderling binnen een groep het niveauverschil uiteenloopt. "Niks moet en alles kan" is hierbij het uitgangspunt. 

Ook hiervoor geldt dat alle materialen en ondergronden (doeken) zijn inbegrepen. Niemand hoeft dus iets van huis mee te nemen. De meer ervaren deelnemers die liever met eigen materialen werken mogen dit uiteraard wel meebrengen. 

Wij komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en mee te denken met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons atelier in Vianen.