Schilderworkshop van Catherine Gathier

Aanbod en prijzen van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties waar u verder mee komt.

 

Dit seizoen kunt u meedoen aan:

  • Workshop zeegezicht schilderen. Hoe schilder je de water, een wolkenlucht, hoe verbeeld je schuimende golven, zand en duinen? Je leert er alles over op vrijdag 14 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. De prijs van deze workshop is € 60,- inclusief alle materialen, koffie-thee-drankje met wat lekkers.
  • Workshop Acryl gieten. Een fantastische techniek met zoveel mogelijkheden! Het acryl gieten of acrylic pouring is een hele bijzondere methode waarmee je prachtige schilderijen krijgt. Hoe je dit aanpakt leer je op zaterdag 18 november van 13.30 tot 16.30 uur. De prijs van deze workshop is € 65,- inclusief 3 doekjes en alle materialen, koffie-thee-drankje met wat lekkers.
  • Cursus Teken- en Schildertechnieken algemeen kunt u volgen op de woensdag- en donderdagmorgen, we werken in deze cursus met Olieverf, Acryl en Aquarel.  De volgende cursus start op woensdag- en donderdagmorgen 20 en 21 september  2023. De prijs voor deze cursus is € 259,50 ( 11 lessen van 2,5 uur).

Ook dit jaar gaan we weer op schildervakantie naar mooie en inspirerende locaties. 

Meer over de schildervakanties kunt u lezen onder:
Schildervakantie Zeeland

Schildervakantie Limburg
Schildervakantie in de Ardennen

 

 

Workshops op locatie

Naast de schilderworkshops in Vianen, behoort ook een workshop op locatie tot de mogelijkheden. Wilt u als "schildersgroep" bijvoorbeeld eens een paar specifieke schilderlessen in een speciale schildertechniek, opnieuw inspiratie opdoen? Als gast-docent kan Catherine bij u op uw eigen schildersatelier, thuis of bij u in het bedrijf langskomen.  

Leuke ideeen voor workshop bij u op locatie vindt u hier!

Schildercursussen

Bent u na afloop net zo enthousiast als onze eerdere deelnemers? Catherine Gathier verzorgt ook uitgebreide schildercursussen voor ervaren en minder ervaren schilders met een verscheidenheid aan interessante thema's. Wilt u meer weten over deze meerdaagse schildercursussen? Kijk dan bij het het cursusaanbod voor meer informatie.