Het complete aanbod van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties.

Aanbod en prijzen van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties waar u verder mee komt.

 Diverse Schilderworkshops vindt u hier!

 

Dit seizoen kunt u meedoen aan:

  • Cursus Teken- en Schildertechnieken algemeen kunt u volgen op de woensdag- en donderdagmorgen, we werken in deze cursus met Olieverf, Acryl en Aquarel. Let op: De volgende cursus start op woensdag- en donderdagmorgen 18 en 19 september 2024. De prijs voor deze cursus is € 264,- ( 11 lessen van 2,5 uur)
  • Workshop Acryl gieten/Acrylic pouring  De datum van deze workshop volgt in de loop van 2024. In deze leuke en bijzondere workshop maakt u een schilderij in de giet-technieken. We werken deze dag met diverse media en leren allerlei bijzondere technieken, zoals flip top methode, spiegeleitjes, dippen, swipen en negative pouring. Deze workshop kost € 65,-, inclusief alle materialen, koffie-thee met wat lekkers en alle informatie overzichtelijk op papier
  • Workshop Mozaiek maken  De datum van deze workshop volgt in de loop van 2024. Een hele andere tak van "sport" is deze prachtige techniek die al in de oudheid werd toegepast. We maken tijdens deze toegankelijke en bijzondere workshop een compleet mozaiek. U heeft de keuze uit het mozaieken op diverse dingen, zoals bijvoorbeeld, een dienblad, een spiegeltje, een fotolijstje en wat dacht u van een leuk tapas-plankje? Deze workshop kost € 45,-, inclusief alle materialen, koffie-thee met wat lekkers.
  • Workshop Zeegezicht schilderen De datum van deze workshop volgt in de loop van 2024. Tijdens deze leerzame en bijzondere workshop leert u alles over het schilderen van zee, zand en de duinen. Hoe schilder je geloofwaardige golven, een mooie wolkenlucht en hoe schilder je nu precies zand? Helmgras, de wind over het water, lastige onderwerpen die even zo goed toch goed te leren zijn. Al deze items komen aan bod! € 65,-, inclusief alle materialen, koffie-thee met wat lekkers en alle informatie overzichtelijk op papier.

 

 

Ook dit jaar gaan we weer op schildervakantie naar mooie en inspirerende locaties. 

Meer over de schildervakanties kunt u lezen onder:

Schildervakantie Zeeland

Schildervakantie Brabant
Schildervakantie  Ardennen