Schilderworkshop van Catherine Gathier

Geheel verzorgde en inspirerende schilderworkshops

Zoekt U een gezellige en ontspannende schilderworkshop, waar je even zo goed echt iets van leert? Dan bent u bij Catherine aan het juiste adres. Op een heldere en ontspannen manier leert zij u alle ins en outs van het tekenen en schilderen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een creatief daguitje waarbij u aan het eind van de dag naar huis gaat met een compleet schilderij! In Vianen, 15 kilometer onder Utrecht organiseert zij inspirerende schilderworkshops in diverse onderwerpen en technieken. 
De schilderworkshops zijn inclusief alle materialen, lunch, koffie/thee, drankjes en alle "kneepjes van het vak". We gaan op deze dagen aan de slag met alle schildertechnieken die nodig zijn voor dat specifieke onderwerp en u gaat naar huis met een prachtig schilderij. Ook een originele cadeautip; gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Leuke workshops als Schilderen op Hout, Water en luchten schilderen, Aquarelleren, Bloemen schilderen met relief, komen regelmatig aan bod.
De onderwerpen van dit voorjaar zijn:

  • Water en luchten schilderen. Hoe krijg je dit soort dingen op het doek? Hoe schilder je de transparantie van water, golven, de reflectie van de lucht? hoe schilder je wolken, een mooie avondlucht. Al deze dingen komen aan bod in deze inspirerende en boeiende workshop; datum volgt in de loop van januari.
  • Acrylic pouring/Gieten met acrylverf. 
    Zondag 24 januari,  Atelier de Stek, Langeweg 2A Vianen.
    Tijd; 14.00 17.00 uur. Inclusief alle materialen en 3 doekjes. Een prachtige techniek waarbij je met diverse media, vloeibare acrylverf en allerlei interessante technieken, als swipen, flip top, dirtypour, fether, spiegel ei methode etc. de mooiste effecten bereikt. Een prachtig schilderij, maar ook als ondergrond voor een ander schilderij of op zichzelf staand!

Wilt u een leuke schilderworkshop op je eigen locatie organiseren? Of, mocht je met een aantal vrienden, vriendinnen, collega`s, familie leden etc. willen komen schilderen? Laat het me weten , de "juf" komt desgewenst ook bij u op locatie, thuis of op het bedrijf.
Neem contact op voor ons aanbod op maat!
Deze dagen zijn geheel verzorgd en compleet. U heeft daarmee ook echt een origineel uitje voor u, uw familie, collega's en personeel of uw vriendengroep. Daarom zijn deze schilderworkshops bijzonder geschikt voor all-in bedrijfsuitjes, een unieke verjaardag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Workshops op locatie

Naast de schilderworkshops in Vianen, behoort ook een workshop op locatie tot de mogelijkheden. Wilt u als "schildersgroep" bijvoorbeeld eens een paar specifieke schilderlessen in een speciale schildertechniek, opnieuw inspiratie opdoen? Als gast-docent kan Catherine bij u op uw eigen schildersatelier, thuis of bij u in het bedrijf langskomen.  

Leuke ideeen voor workshop bij u op locatie vindt u hier!

Schildercursussen

Bent u na afloop net zo enthousiast als onze eerdere deelnemers? Catherine Gathier verzorgt ook uitgebreide schildercursussen voor ervaren en minder ervaren schilders met een verscheidenheid aan interessante thema's. Wilt u meer weten over deze meerdaagse schildercursussen? Kijk dan bij het het cursusaanbod voor meer informatie.