Schilderworkshop van Catherine Gathier

Aanbod en prijzen van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties waar u verder mee komt.

 

Dit seizoen kunt u meedoen aan:

  • Workshop aquarelleren met Jan Min.  Deze bevlogen en getalenteerde aquarellist kan toveren met licht. Jan Min is bereid gevonden om zijn kennis met ons te delen op deze workshop aquarelleren in het atelier in Vianen. Deze dag workshop kost € 120,-, inclusief alle materialen, koffie-thee met wat lekkers en een lekkere broodjes lunch.
  • Workshop op locatie schilderen met Hans Versfelt.  Wat een buitenkans om te leren buitenschilderen van de meester van het "en plein air" schilderen zelf! Hans Versfelt is al jaren een begrip op dit gebied. Hij weet als geen ander het landschap te treffen in een losse toets, met een optimale weergave van het licht en de kleuren. Deze dag workshop kost € 125,-, (excl. materialen) koffie-thee met wat lekkers en een lekkere broodjes lunch.
  • Cursus Teken- en Schildertechnieken algemeen kunt u volgen op de woensdag- en donderdagmorgen, we werken in deze cursus met Olieverf, Acryl en Aquarel. De nieuwe cursussen is gestart op 16 en 17 februari 2022 in het atelier op de Langeweg 2A, in Vianen.  De volgende cursus start op woensdag- en donderdagmorgen 14 en 15 september 2022. De prijs voor deze cursus is € 245,- ( 11 lessen van 2,5 uur)

Ook dit jaar gaan we weer op schildervakantie naar mooie en inspirerende locaties. 

Meer over de schildervakanties kunt u lezen onder:
Schildervakantie op de Summertime
Schildervakantie Zeeland

Schildervakantie Limburg
Schildervakantie Brabant

 

 

Workshops op locatie

Naast de schilderworkshops in Vianen, behoort ook een workshop op locatie tot de mogelijkheden. Wilt u als "schildersgroep" bijvoorbeeld eens een paar specifieke schilderlessen in een speciale schildertechniek, opnieuw inspiratie opdoen? Als gast-docent kan Catherine bij u op uw eigen schildersatelier, thuis of bij u in het bedrijf langskomen.  

Leuke ideeen voor workshop bij u op locatie vindt u hier!

Schildercursussen

Bent u na afloop net zo enthousiast als onze eerdere deelnemers? Catherine Gathier verzorgt ook uitgebreide schildercursussen voor ervaren en minder ervaren schilders met een verscheidenheid aan interessante thema's. Wilt u meer weten over deze meerdaagse schildercursussen? Kijk dan bij het het cursusaanbod voor meer informatie.