Olieverf fijnschildertechnieken van Catherine Gathier

Catherine Gathier leert u alles op het gebied van Olieverf fijnschildertechnieken.

Dit najaar kunt u meedoen met wel een hele speciale editie van het olieverf fijnschilderen. We gaan online aan de slag met een bijzonder schilderij.
U leert in deze cursus alle technieken voor het maken van een prachtig stilleven in de sfeer van de hedendaagse fijnschilders. De cursus wordt u aangeboden in de vorm van 7 superduidelijke en onderhoudende filmpjes waarin het schilderij u stap voor stap wordt voorgedaan. Lekker schilderen op het moment dat het u uitkomt!
Natuurlijk krijgt u daarnaast van ons ook de persoonlijke begeleiding die u gewent bent. Elke maandag avond hebben we een online samenkomst via Zoom, waarin u uw eigen schilderij kunt laten zien, persoonlijke feedback krijgt en ook uw vragen kunt stellen. Ook in deze maandagavond les wordt u "live via Zoom" veel voorgedaan.

Ingewikkeld? Dat valt echt mee! Het programma waarin we werken is heel toegankelijk en u kunt zowel met de smartphone als met een laptop of computer inloggen. De filmpjes blijven nog een half jaar te bekijken dus u heeft alle tijd om tot een mooi resultaat te komen.

Olieverf fijnschildertechnieken.

LESSEN 7 x  een film van 30 tot 45 minuten waarin u alles heel toegankelijk wordt voorgedaan. U krijgt veel informatie over de verschillende technieken en materialen.

We maken een prachtig stilleven in de stijl van de hedendaagse fijnschilders. We leren een olieverf schilderij op te zetten en uit te werken in meerdere lagen.  Div. technieken in het schilderen met olieverf worden behandeld, zoals

  • glaceren in olieverf
  • uithalen van de verf
  • droge kwast technieken
  • kleuren mengen 
  • schilderen in lagen

Prijs €  85,- 
Datum; de eerste les krijgt u op donderdag 30 september toegemaild. Maandag 4 oktober is de eerste persoonlijke Zoom sessie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.