Olieverf fijnschildertechnieken van Catherine Gathier

Catherine Gathier leert u alles op het gebied van Olieverf fijnschildertechnieken.

Deze cursus is dit najaar een ONLINE cursus, deze start op zaterdag 3 oktober. U krijgt gedegen en volwaardige online schilderlessen. D.m.v. een persoonlijke code kunt u meedoen met de online les, waarbij u persoonlijke één op één input krijgt. Tijdens de les wordt er veel voorgedaan en natuurlijk kunt u e.e.a altijd weer terug kijken in duidelijke online filmpjes die als naslag dienen voor deze cursus.


Online cursus Olieverf fijnschildertechnieken.

ONLINE LESSEN 7 x 2 uur zaterdagmorgen 10.30 / 12.30 uur, de volgende cursus start op zaterdag 3 oktober (op elk ander moment terug te kijken)

We maken een prachtig stilleven in de stijl van de hedendaagse fijnschilders. We leren een olieverf schilderij op te zetten en uit te werken in meerdere lagen.  Div. technieken in het schilderen met olieverf worden behandeld, zoals

  • glaceren in olieverf
  • uithalen van de verf
  • droge kwast technieken
  • kleuren mengen 
  • schilderen in lagen

Prijs voor deze volwaardige en complete schildercursus is slechts € 67,50. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kan, online schilderles krijgen in je eigen omgeving en toch directe input op je schilderij en vorderingen krijgen met persoonlijke  aanwijzingen die je echt verder helpen.
Het is heerlijk om bezig te kunnen zijn met positieve dingen, het schilderen (weer) op te pakken, alleen op je eigen moment, of in een groepje tijdens een online "meeting" waarbij je live en ter plekke aanwijzingen krijgt en vragen kunt stellen. Direct beeld contact met "de juf" en minstens zo belangrijk, zij met jou! Zodat ze ziet waar je mee bezig bent en ook waar je vastloopt en je daarop direct input kan geven.

En kun je niet op het tijdstip van de "live" online schilderles? Geen probleem, natuurlijk kun je het bij behorende filmmateriaal op een ander tijdstip terug kijken in je eigen omgeving en op je eigen tijd.

Ja,.. óók bij een online schilderles kan de begeleiding heel persoonlijk zijn!

 

Ben je op zoek naar een online schildercursus die echt meer biedt dan een standaard filmpje?

 Dan ben je bij Catherine aan het goede adres!

Een online schilderles, het gemak van schilderen thuis in je eigen omgeving maar toch met directe en persoonlijke begeleiding?
Stap voor stap voorbeelden en filmpjes die je terug kunt kijken?

 Zien hoe e.e.a. tijdens de online lessen in zijn werk gaat? Kijk eens op dit filmpje waarbij de Studio is opgenomen tijdens één van de lessen. https://youtu.be/Fw2fOA0OnGg

uitleg online workshop met fotos