Online Schildercursus met Catherine Gathier

Online Schildercursus met Catherine Gathier

Ben je op zoek naar een online schildercursus die echt meer biedt dan een standaard filmpje?

 Dan ben je bij Catherine aan het goede adres!

Een online schilderles, het gemak van schilderen thuis in je eigen omgeving maar toch met directe en persoonlijke begeleiding?
Stap voor stap voorbeelden en filmpjes die je terug kunt kijken?

 Zien hoe e.e.a. tijdens de online lessen in zijn werk gaat? Kijk eens op dit filmpje waarbij de Studio is opgenomen tijdens één van de lessen. https://youtu.be/Fw2fOA0OnGg

 

uitleg online workshop met fotos

Het kan, online schilderles krijgen in je eigen omgeving en toch directe input op je schilderij en vorderingen krijgen met persoonlijke  aanwijzingen die je echt verder helpen.
Het is heerlijk om bezig te kunnen zijn met positieve dingen, het schilderen (weer) op te pakken, alleen op je eigen moment, of in een groepje tijdens een online "meeting" waarbij je live en ter plekke aanwijzingen krijgt en vragen kunt stellen. Direct beeld contact met "de juf" en minstens zo belangrijk, zij met jou! Zodat ze ziet waar je mee bezig bent en ook waar je vastloopt en je daarop direct input kan geven.
En kun je niet op het tijdstip van de "live
" online schilderles? Geen probleem, natuurlijk kun je het bij behorende filmmateriaal op een ander tijdstip terug kijken in je eigen omgeving en op je eigen tijd.

Ja,.. óók bij een online schilderles kan de begeleiding heel persoonlijk zijn!

 

ONLINE schilderles Olieverf fijnschildertechnieken: Fruit schilderen.

In september gaan we aan de slag met een serie Olieverf fijnschilderlessen van 7 lessen. Maar,... wilt u het nú alvast eens uitproberen?

Doe dan mee met onze online les olieverf  schilderen van FRUIT op zaterdag 6 juni van 10.30 tot 13.00 uur. Prijs € 9,50 
Heeft u deze les gevolgd? Dan krijgt u voor de online cursus Olieverf fijnschildertechnieken van dit najaar nog eens een extra korting van 5%!


Online cursus Olieverf fijnschildertechnieken.

ONLINE LESSEN 7 x 2 uur zaterdagmorgen 10.30 / 12.30 uur, de volgende cursus start op zaterdag 3 oktober (op elk ander moment terug te kijken)

We maken een prachtig stilleven in de stijl van de hedendaagse fijnschilders. We leren een olieverf schilderij op te zetten en uit te werken in meerdere lagen.  Div. technieken in het schilderen met olieverf worden behandeld, zoals

  • glaceren in olieverf
  • uithalen van de verf
  • droge kwast technieken
  • kleuren mengen 
  • schilderen in lagen

Prijs voor deze schildercursus is slechts € 57,-. ( normale prijs is € 67,50!)  We willen je graag laten zien hoe leuk, hoe bijzonder en super leerzaam het online schilderen kan zijn, dus bij deze cursus krijg je de eerste les helemaal gratis.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online cursus Wolken en luchten schilderen

ONLINE workshop van twee middagen van 14.00 / 16.00 uur op vrijdagmiddag 5  en 12 juni (op elk ander moment terug te kijken)

Tijdens deze workshop leer je alle ins en outs van het schilderen van luchten en wolken. Hoe maak je nu realistische wolken, onweersluchten, een avondlucht, schapenwolkjes etc? We maken een landschap met een mooie Hollandse lucht en verstild weiland met koeien. Je leert o.a.

  • een mooi en vloeiend verloop maken in acrylverf ( olieverf is ook een optie, neem daarvoor even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • het werken in lagen, al dan niet nat in nat of op droge onderlagen.
  • droge kwast technieken
  • kleuren mengen 
  • diverse mogelijkheden om wolken geloofwaardig en boeiend vorm te geven.

 Prijs voor deze schilderworkshop is slechts € 20,-. ( normale prijs is € 25,-)!  We willen jullie graag laten zien hoe leuk, hoe bijzonder en super leerzaam het online schilderen kan zijn, dus bij deze workshop krijg je ter introductie een korting van 20%!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer of ook interesse in de lessen in ons atelier in Vianen? Op anderhalve meter afstand van elkaar, persoonlijke lessen in ons ruime atelier? Kijk dan hier!